Szolgáltatásaink

Lézergravírozás

Kétféle lézergépünkkel (Fiber, CO2) sok különféle anyagra tudunk lézergravírozni, például fárafémrebőrrekerámiára és üvegre is.

Lézervágás

Nem csupán jelölni tudunk gépeinkkel, de vágni is: bőröket, textileket, vékonyabb fákat, műanyagokat. A szentendrei Autorel Lézer-nél (www.autorellezer.hu), pedig nagyobb megrendelés esetén a vastagabb anyagok is vághatóak!

A megrendelés menete

Ötlet

Bem József utcában található boltunkban fel tud keresni minket személyesen, vagy telefonon, emailben leegyeztetjük a feladatokat és annak megvalósításának legcélravezetőbb módját! Amennyiben lehetséges kérjük hozzon több darabot is a gravírozandó/vágandó tárgyból, hogy legyen min beállítanunk a gépet és kipróbálni, hogy a legmegfelelőbb beállítást tudjuk alkalmazni.

Tervezés

A megrendelővel folyamatosan egyeztetve megtervezzük a mintát, amit gravíroztatni szeretne, vagy amit ki szeretne vágatni, inkább többször átbeszéljük a problémákat hogy a végeredmény tökéletes legyen.

A munka

Miután mindent átbeszéltünk és kipróbáltunk nekiállunk a konkrét munkának. Sok éves tapasztalatunknak hála gyorsan és pontosan dolgozunk!

VAN EGY JÓ ÖTLETE? MI SEGÍTÜNK MEGVALÓSÍTANI!